Läckes Måleri
Läckes Måleri/Läckes måleri – vi kan industriellt måleri

Läckes måleri – vi kan industriellt måleri

I över 60 år har vi på Läckes Måleri försett våra kunder med modern ytbehandling och byggnadsmåleri. Sedan starten har vår målsättning varit densamma - kundernas främsta legomåleri. Då lackerade vi i huvudsak fönster. Idag ytbehandlar vi trädetaljer till såväl husfabriker som möbelindustrin och är ett industriellt måleri när kvalitet och miljö får avgöra. För stora som små serier. Från standardprodukter till udda trädetaljer.

Ett modernt hantverk

Med åren kommer erfarenheten. Och med erfarenheten kommer fingertoppskänslan. Bokstavligt. En ytbehandling är nämligen aldrig bättre än den känsla man får när man tar i produkten. Samtidigt som man tittar på den med kritiska ögon. Hos oss på Läckes Måleri är därför är manuell kontroll, där både hand och öga får vara med, en självklarhet. Även att vi är ett industriellt måleri. För i slutändan är produkterna vi levererar resultatet av många års erfarenhet av allt ifrån färgmatchning till inställning av ugnar. Helt enkelt ett modernt hantverk.

Industriellt måleri, då som nu

Läckes Måleri ägs idag av Snickarlaget Norden AB. Platschef är Magnus Ribbholm, tidigare ägare och tredje generation av grundarfamiljen Petersson. Hantverkskunnandet och passionen för industriellt måleri är densamma som vid starten 1957. Precis som färg sitter det i, eller på, väggarna. Det gör även kulturen. En kultur präglad av ett personligt bemötande där vi ser varandra – anställda som kunder. En kultur där vi håller vad vi lovar och garanterar en säker leverans som möter våra kunders behov. Men också ställer upp för varandra och arbetar tillsammans som ett team. Det gör oss till ett industriellt måleri att lita på.