Läckes Måleri
Läckes Måleri/Arbetssätt och kapacitet – Från lackeringslinje till sprutboxar

Arbetssätt och kapacitet – Från lackeringslinje till sprutboxar

Hos oss på Läckes Måleri finns det inga omöjliga uppdrag. Vi har en tillverkningsprocess som kan möta kundunika behov och krav. Dina, som miljöns. Vi håller alltid vad vi lovar och garanterar en säker leverans.

Från stora till små serier. Från lackeringslinje till sprutboxar

Som den kompletta ytbehandlare vi är klarar vi alla planmöbler i vår automatiska lackeringslinje för vattenbaserad UV-lack och färg. Anläggningen, som är är helt miljövänlig, har hög prestanda och klarar även riktigt stora produktionsserier.

I processen använd UV för att härda färgen. Det är en snabb process som innebär en ledtid på endast sju minuter från det att planytan först slipas, materialet passerar ugnarna som avlägsnar allt vatten, till själva härdningen med hjälp av UV-ljus. Resultat en extrem slitstark yta med fantastisk hållbarhet och hög möbelfakta.

Utöver det har vi en omfattande manuell lackering i traditionella sprutboxar där vi tar oss an mindre serier och kundunika uppdrag. Ofta udda detaljer. Därmed är vi ett komplement till våra kunders egna produktioner. Vi arbetar med konventionell målning och tvåkomponentsfärg där en härdare tillsätts i basen, vilket innebär en längre härdningstid men också ett något mer levande slutresultat.

Med hjälp av vår lackeringslinje för trädetaljer och våra sprutboxar har vi lösningar för såväl de små som de stora serierna.